onsdag 12 maj 2010

Träningskompis efterlyses!

Äntligen halv fredag för mig vilket innebär lite vila idag och sen tar träningen vid igen. Planen är att på torsdag och fredag springa en 10km runda och på söndag en 15km runda. Då är jag tillbaka på mina 60km i veckan som jag genomförde innan förkylningen. Veckan därpå blir det konditionsträning med intervall löpning och försöka mig på lite tröskelpass 3 X 1km till att börja med. Till detta smiter jag in mina fortsatta lunch styrkepass på gymet och hemma på vardagsrums golvet på kvällarna.

Måste erkänna att jag fått blodad tant efter löprundan med gubbarna på jobbet. All ära till långa ensamma pass där det finns mycket tid för att fundera. Men helt klart fokus flyttas lätt från träningen till just tänkandet. Halvtimmen med gubbsen 'sprang' iväg bildligt talat och jag har nog aldrig så snopet konstaterat att träningen är slut. Ska försöka snoka upp en träningskompis här i köpingen som kan sporra mig till stordåd.

Tänk på att det godaste i bullen är kletet i mitten, med andra ord glöm inte bort att njuta av livet här och nu.

//J

1 kommentar:

  1. Hallo gubben. Kyllan och jag kommer till Sparreholm den 26 maj. Vi kommer och hälsar på den 27 och den 30. Hoppas att allt är bra med er. Stor puss och kram till alla er mina käraste M-

    SvaraRadera