lördag 8 maj 2010

Att ladda rätt är A & O

Att ladda för utmaningar är alltid viktigt och efter dagens gympass har detta tagits på bokstaven.

Jag har med hjälp av spotify gått igenom min ungdoms hårdrocks hjältar. För att inte fylla hela bloggen så det som snurrar just nu är Thin Lizzy. Ligger nu i sängen med datorn i knät och livsnjuter av det internet har att delge.

Barnen gasar på som stoller på sina cyklar runt soffan i vardagsrummet och försöker då och då hoppa i vår säng med 'stränga' åthutning som följd. Hustrun ligger bredvid och tittar på serier via svtplay.se. Hon har fastnat för någon ny engelsk serie där dom har sex och sniffar kokain om vart annat. Är det uppbyggligt program eller? Dottern sitter nere och slötittar på tv och troligen väntar på Huset Anubis, som det inte går att missa för allt smör i småland. Med andra ord all i familjen laddar för en ny vecka.

Min laddning har fokus på morgondagens 20km som kommer att gå på Sörmlandsleden då jag väntar mig mer regn och blåst. Skogen skyddar för både lite av regnet men framför allt blåsten vilken kan vara en pina för orken när den tar fart över den sörmländska myllan. Då är det bättre att fara som en furie över stock och sten på mjuka stigar. Kanske ska ta med Cazita som följeslagare vår Münstelaender som fyllt 9 år i år. Det skulle passa oss båda utmärkt då vi behöver lunktempo av olika anledningar. Så på med långa tights vindjacka och terrängskor i morgon, här ska nötas hull på magen =)

När ni läsare laddar för utmaningar eller peppar för annat vilken musik snurrar då på er digitala skivtallrik?

Tips mottages tacksamt av en allätare i sina bästa år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar