söndag 16 maj 2010

Lördagsmys på akuten

Efter några timmars slit med att rensa bort våra vildvuxna törnrosor på uteplatsen väntade en god grönsakspaj. När sista smulan sköljts ner med lite öl så satte barnens vi är trötta superduper speedad dans igång. Kvällens upplaga var vi snurrar runt tills vi blir så yra att vi inte kan stå rakt. Efter en del snurrande och mycket barnskratt lyckades Erik landa med pannan mot matsalsbordets bordsbern. Ett litet jack på 1 cm och stora krokodiltårar föranledde vår färd mot akuten i Eskilstuna.

Till Carls stora glädje kom farfar in och var barnvakt. Vi övriga i familjen stormade in mot sjukhuset i ilfart av någon outgrundlig anledning.

Efter en timmes väntan på akuten så kom en sköterska och limmade ihop blessyren. Erik var en liten krigare och ålade som en metmask med stridsrop som hördes över hela Eskilstuna. När allt var klart som kändes som en evighet, fick Erik en penna som lyser när han skriver och innehåller såpbubblor.

Med ett stort leende på Eriks läppar bar färden hem mot Malmköping igen och fortsatt lördagsmys. Det slutade snabbt med att hustrun somnade med barnen i sängen och jag slocknade i soffan vid 22:00. Ni ser lördagsmys i kvadrat =)

Dagens träning är inriktad på 30 minuter cykel samt styrka för bål och rygg samt lite smidighetsövningar. Jag har fått mitt kostupplägg av bror som jag inte riktigt blir klok på så jag ska även avsätta lite tid med honom på telefon. Det måste väl räknas till den mentala träningen =)

Innan det sätter igång så ska korna på landet beskådas när dom släpps ut på vårens grönbete. Det är förnärvarande barnens favorit djur, dom kan allt om kor nu så dom kanske kan uppfylla pappas dröm att bli bonde =)

Ta hand om er där ute, Peace Love och Löparskor

//J

1 kommentar:

  1. Aj. Det gör alltid lika ont att läsa/höra om barn som gjort sig illa.

    Skön avslutning: peace love och löparskor :-)

    SvaraRadera