måndag 3 maj 2010

Då var det vardagslunk igen

Vardagen har återvänt efter en veckas vila. Lunchen kommer att vigas till styrketräning på Friskis & Svettis samt ett pass med stretch. Mina vader känns lite ansträngda lite märkligt då jag inte upplevde 10km passet så krävande trots att det var nystart. Latmasken har tydligen slagit sin klo i mig redan =)

Mycket far genom huvudet när jag springer det har det alltid gjort. Igår hittade jag ett kraftdjur som ska springa med mig ända fram till målgång i NY Marathon 2012. Det är en en fuxfärgad Arab hingst som omkom så tragiskt när han bröt benet en vinter. Jag har alltid saknat honom enormt mycket han var en av de få magiska hästarna jag mött. Vi hade en märklig ordlös kommunikation och han bar på en enorm inre styrka. Tyvärr var det genom mitt misstag han förolyckades vilket är ett av mina stora sorger här i livet. Hans outtröttliga hjärta och livskraft tänker jag på och gör till min. Hans man är mitt stridsbannér som plöjer genom vinden med ben och hovar som är outtröttliga.

Jag har anmält mig till min första tävling i år Midnattsloppet 14 augusti i Stockholm. Då ska jag och övriga 21 000 ta oss runt Stockholmsnatten i 10km. Har inte bestämt mig om det är det enda loppet jag springer i år. Det beror på hur hösten egentligen känns när jag väl är där men det blir inga mastodontlopp i år utan max 15km. Har ni några förslag så dela gärna med er.

Trevlig måndag på er snart är det helg igen! //J

3 kommentarer:

  1. Göteborgsvarvet är en klassiker med mkt underhållning och musik längs loppet. En stor folkfest i goa Göteborg! Men det är nog lite längre. I slutet av maj är det.

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset Sara men som du skriver det är längre än mina max 15 km i år. Vågar inte starta med allt för långa lopp på asfalt vis av gammal skada =)

    SvaraRadera
  3. Som gammal hästtjej blev jag rörd av din arabhingst!

    SvaraRadera