onsdag 2 juni 2010

Firar med 2 Magnum Mandel mini =)

Tjo vilken dag det blev otroligt vackert väder med underbar värme. Har hunnit med riktigt mycket räning idag som kröntes med en 120 min runda där jag rastade apostlahästarna.

Annars började det redan på lunchen med gymträning på Friskis.

*Uppvärmning 20 min cykel i + 25km/h tempo
* Crunches 4 set 50 rep
* Side Crunches 2 set 12 rep (lite eftersatta sido muskler...... eller =)
* Back Squat i skivstångsrack 4 set 8 rep 40kg (skitövning bättre med fri skivstång)
*Hantle Curle 3,5 set 8 rep 12kg (sista halvan helt slut förmycket att öka med 1kg)

Brorsan påpekade för 50:e gången att jag måste hålla mig till tränings schemat och sluta frisurfa på gymmet. Lovar på heder och samvete att jag ska ta tag och sätta mig in i alla övningar i helgen.

Jag är riktigt stolt över att trots att vikten fortfarande pendlar runt 88,5 - 89,5 kilo så har jag gått ner ytterliggar en byxstorlek. Rensade garderoben och slängde ut alla mina urväxta kostymer 6 st, chinos 3 st, jeans 3 st, skjortor storlek XL 6 st och X antal T-shirts och tennis skjorter som jag inte ens orkade räkna. Upptäckte att kvar hänger 5 långärmade skjorter, inga kortärmade skjortor, 1 par jeans och 3 kostymer. Jag är numera stolt innehavare av Medium storlek i skjorter och 33 tum i byxor =)

Detta firades självklart med 2 stycken Magnum Mandel mini!

Peace Love och Löparskor //J

3 kommentarer:

 1. Bra jobbat bro, gratulerar till "storstädningen". Jag litar på att du sätter dig in i övningarna i helgen och levererar fin-fina resultat nästa vecka.
  Skivstångsrack är en ställning för fria stänger avsedda för bl.a. knäböj med skivstång (fri sådan). Skivstångsrack är guld! Ett gym utan ett skivstångsrack... tja det är ett kasst gym, tyvärr finns det rätt många såna så kallade gym. "Smith-rack" kallas det du beskriver och glädjande nog benämner som skit, för det är precis vad det är. Ha det bra bro!

  SvaraRadera
 2. Nu har jag läst i kapp mig här lite. :-) vad roligt att du kommit i gång och att du får bra hjälp! Muskler väger mer än fett så det kan mycket väl vara därför som byxorna blivit för stora men vågen står still. Personligen tycker jag just kläder är en bättre måttstock än vågen.:-)

  SvaraRadera
 3. BRA jobbat!!
  Tänkte höra lite med dig vad gäller din kosthållning och så där - har du något särskitl schema du kör efter eller är det hemmasnickrat? Hjälpmedel?
  Jag har lite samma tanke på du, mara nästa år, men måste loosa ca 10 kilo för att undvika eventuella skador och onödig belastning på knän och fotleder!
  Det är galet inspirerande att läsa din blogg iallafall, jag får massa bra tips och känner att jag verkligen känner igen mig i mycket av det du skriver!
  /Annika

  SvaraRadera