fredag 18 juni 2010

Äntligen fredag

Äntligen fredag med hela helgens träning framför mig =) Dagen har gått i vilans tecken med pizza till lunch och tårta på jobbet. Svängde förbi svärföräldrarna på väg hem från jobbet och fixade deras dator som bestämde sig för att leva ett eget liv.

Väl hemma bullades det upp med en grönsallad med parmesan ost, ägg och en helt fantastisk skinka. Till efterätt vankades 5 stycken lakritsbitar och två gula från en övergiven gott och blandat påse. Nu sitter jag och njuter av en kaffelatte med Spotify snurrandes i bakgrunden och Cazita snarkar vid mina fötter. En trött dåsighet börjar göra sig påmind om att jobbstressen börjar lämna kroppen, framförallt axlarna känner jag av.

Gårdagens träning sitter fortfarande i överkroppen och magen har en så där öm på gränsen till krampaktig träninsvärk. Ler fortfarande över mina viktprestationer i gymmet och att jag verkligen vågade ta i. Det märks att veckans träning har givit resultat i form av lösare magfett. Detta har gett till följd av att mina Pace jeans jag fick av Jessica för en månad sedan är på tok förstora =D

Helgens träning kommer att bestå av två pass. I morgon styrketräning ben och sedan på söndag väntar en 2 timmars runda.

Har ni föresten tänkt på en sak, "en sanning har alltid en konsekvens men en konsekvens behöver inte alltid vara sann" Lite klurigt det där, alltid när vi talar sanning så får det konsekvenser men det är inte alltid konsekvensen är uppriktig och sann mot oss. Hmm får nog fundera lite över det där, vore det inte bra om vi alltid var uppriktiga mot varandra utan att blanda in egna egoistiska behov. Eller styrs vi alltid av våra egna behov, det kanske inte finns något självuppoffrande för någon annans skull?

Jag vet i alla fall att jag behöver röra på mig och gå ner i vikt, det är både mig och min familj till nytta i längden. Tror jag nöjer mig med det =)

Trevlig helg och Peace Love och Löparskor på er mina vänner! //J


4 kommentarer:

 1. Snyggt jobbat i gymmet jesper!! Imponerad här!! Har inte kommit igång med muskelbyggandet än utan tänkte ta det när jag har snurr på konditionsträningen ordentligt!
  Ha en skön helg nu, själv hoppas jag på liiiite bättre väder än regnskogsskyfall och orkanblåst inför söndagens debutmil!!!

  SvaraRadera
 2. Lakrisbitar ja, mmmmm, är det godiset "barnen inte tycker om" som du får "smaka". I så fall är inte jag ensam om det :-)

  Tvåtimmarsrundan, är det löpning? Tänkte på att det kanske kan vara lite tungt så där dagen efter ett benpass.

  SvaraRadera
 3. Oj, nu såg jag någonting annat!!!

  Riktigt bra viktnedgång och minskat midjemått du har haft sen 1 jan. Imponerande!!!!

  SvaraRadera
 4. Tack Lennart, jag springer ingenting just nu utan bara går går går. Styrkepassen är anpassade för viktnedgång i kombination att jag ligger på ett kalori underskott på 250. Detta ska i genomsnitt ge ett halvt kilo viktminskning i veckan. Ska göra ett accessment test hos Rubin McRae i mitten av juli. Därefter vet jag när jag kan börja löpträna på allvar.

  SvaraRadera