lördag 5 februari 2011

Planen var långpass men blev kortpass

Veckans andra intervallpass på 10 x 2 minuter avklarat. Detta till trots att långpass var planen. Helt plötsligt sa hustrun till mig om en timme skjutsar jag Lö (min svägerska) till tåget. Men va fxx sa jag men bet mig i tungan samtidigt.

Mr. Lyssnainte hade varit i farten igen, så klart jag visste det egentligen. Snabbt som blixten studsade jag i löparkläderna och ut i ett blött lite isigt pass på landsvägen. Nu är inte asfalt min största njutning i normala fall, brukar blanda 75% grusväg åtminstone men ibland får jag nöja mig med vad moder natur erbjuder för stunden. Jag är ju i alla fall frisk och kan träna och njuta wheeeeeeeeeeeee =)

Nu ska jag köra lite situps, ryggups och sätes träning innan duschen och fortsatt lördagsmys.

Är jag inte allt för sliten så ger jag mig ut i morgon på ett lungt promenad/löp pass i morgon för att bränna lite trivselfett .

Peace Love och Löparskor!

6 kommentarer:

 1. Jag tror jag gör likadant Jeppe!
  Kul att du håller i! Du ska få se vilken effekt det kommer att få !!

  SvaraRadera
 2. Kul att du är igång igen Jeppe men jag är lite nyfiken på varför du kör intervallpass så pass ofta/mycket som du gör efter ett så långt uppehåll du haft? Är det inte bättre att först ett tag komma igång med vanlig distanslöpning innan du börjar med tuffare löpning?

  SvaraRadera
 3. Mats, tack jag ser fram mot det.

  Staffan, mina intervall pass är långt ifrån dina. Mina är för att jag inte ska slita ut mig utan hinna återhämta mig en smula. Min löpning är egentligen endast 20 min effektiv om jag skulle springa kontinuerligt. Med mina intervaller håller jag igång kroppen i 50 minuter för att vänja den vid träning och successivt bygga upp lite kondition. Jag kommer att köra 2 intervallpass på 10 x 2min i några veckor inklusive ett pass över 60 minuter i veckan med gåvila. Sen får vi se vad Ingmarie hittar på för skoj =)

  SvaraRadera
 4. Hej Mr Lyssnainte!
  Sånt här händer ibland. Bra att du kom ut! Dina intervaller tror jag på. Kan du inte ta igen långpasset imorgon?

  Träffade du Mrs Dethärharvipratatom? :-).

  MVH

  SvaraRadera
 5. Haha Lennart ska försöka få till det med Mrs Dethärharvipratatom framöver =)

  SvaraRadera
 6. Riktigt roligt att läsa att du är på gång igen ordentligt. Fortsätt så! Keep well, keep running!

  SvaraRadera