fredag 4 februari 2011

Det oväntade är ofta inväntat


Jaha nu står helgen inför dörren och stampar. Den kommer att tillbringas med plugg upphöjt i 10 för min del. Har hamnat lite på efterkälken då jag varit för trött för att läsa på tåget till och från den kungliga huvudstaden.

Cirka 40 tal skelettstrukturer måste pluggas in tillsammans med, leder, ligament och knäts uppbyggnad. Inget problem egentligen då jag kan allt på svenska men mina läs och skrivsvårigheter hänger upp sig på de latinska orden som också måste in. Men skam den som ger sig min motivation hjälper mig på traven.

I träningsväg står idag smidighetsövningar med hjälp av MAQ, fokus på bål och rygg styrka som var planerat igår men kom av sig pga träningsvärk i buken. Jag ska även hinna med ett intervallpass på 10x 2 minuter och ett långpass innan söndagen går över till måndag.

Som om detta inte vore nog ska jag hinna med familjen och Carl som fyller 6 år, men finns det hjärterum så finns det tid för träning (inge vidare omskrivning kanske av ett slitet uttryck).

I går hittade jag en påse med överblivna bestick och lunchlåda i skolan. I tron att min kurskamrat Linn hade glömt den så skickade jag ett mess. Det var nu inte hennes men hon ble väldigt glad för min omtanke. Tänk vad lite kan skapa en gnista energi och glädje. Det oväntade är oftast något vi längtar efter, kärlek och omtanke utan krav eller motprestation.

Trevlig helg mina vänner och läsare, skicka ett extra leende till dina medmänniskor i helgen kanske hon/han behöver det just då. Tänk vilken glädje att just du är den som ger det.

Jag tror på mänsklighetens godhet, Peace Love och Löparskor!

3 kommentarer:

 1. Trevlig helg du med! Och glöm inte att andas. ;-)

  SvaraRadera
 2. Skickar ett leende... Ha en superhelg och njut!

  SvaraRadera
 3. Ingmarie , tack detsamma, försöker andas bättre hela tiden =D

  Magnus , detsamma och tack för leendet det värmde =)

  SvaraRadera