tisdag 15 februari 2011

Litet men naggande gott


Väl hemma och faktiskt i tid idag så avlöste jag hustrun i dörren med en puss. Hon for iväg som en virvelvind till kvällens möte.

Efter middag och lite Bolibompa tittande med barnen så kavade jag upp på gymbollen och fäste gummisnodden i elementet för kvällens core övningar.

Lite trött efter dagens bestyr och fram för allt gårdagens äventyr så blev det en kort övning med fokus på utförande mer än antalet repetitioner. Visst ja måste dra lite i chins stången också =)

Jag tar nya tag i morgon på gymet med lite tuffare pass på löpbandet, Peace Love och Löparskor!

2 kommentarer:

  1. Jag känner mig smått handikappad när vi monterat ner stången inför försäljning av bostaden... måste verkligen få upp den igen; inte nödvändigtvis för chinsen, men för att hänga i och räta ut ryggen och hela kroppen på allvar - så skönt! Hemmaträning kan vara riktigt effektivt faktiskt. FÖrresten - du kanske ska börja skriva "Peace, Love, Löparskor och Långkalsonger" istället så att du säkert inte glömmer dem.

    SvaraRadera
  2. Sofie, klart stången ska upp för ryggen, behöver du lite extra knådning så säg till. Det där med långkalsongs tillägget är ingen dum idé glömde dom i skolan =)

    SvaraRadera