söndag 6 februari 2011

Inte alltid saker blir som förväntat


Funderar om denna månad februari luras lite i alla fall med sin förhållandevis varma temperatur. Fick för mig att det ljusnat lite på eftermiddagarna när jag tittade ut över tomten. De sista gästerna hade gått och Carl var ordentligt besjungen och firad på sin 6-årsdag.

Det så blöta underlaget från igår har förbytts mot isgata idag.
Med anda ord det blev inget långpass idag som jag önskade mig igår. Underlaget är allt för glasartat och kommunen är inte för överdrivet noggranna med att strö sand på gång och cykelbanor. Det fattas bara annat att jag bryter mig när jag nu äntligen kommit igång igen, så inget risktagande för min del.

Söndagens träning bestod av storstädning av hela huset vilket innebär i alla fall 4 timmars effektiv städning om barnen leksaker är hjälpligt undanstuvade från alla hörn och skrymslen. Därefter brottade tvättkorgen ned mig i brygga, men jag vägrade lägga ner skulderbladet och vann på en halvnelson efter att mutat domaren. Avslutades med 45 minuter i makligt tempo på träningscykeln för att få igång på blodflödet i benen. Sedan pysslade jag lite med coreövningar för att sedan avsluta med lite töj, grymtande inser jag att 3 månaders sjukdom inte främjar min smidighet i musklerna direkt.

Kvällen sänker sig så sakteliga och väskan för utbildningen i Stockholm är packad. Läxor är lästa och veckans lärdom är praktiserad på hustrun. Med andra ord ser fram mot en superduper vecka.

Fortsätter min träning under nästa vecka men det är en helt annan historia, Peace Love och Löparskor!

5 kommentarer:

 1. Du får skaffa dubbar till dojjorna! :-) Och jag fortsätter att vidhålla att städning INTE är träning för städning är TRIST och det är inte träning. :-) Önskar dig en fin vecka!

  SvaraRadera
 2. Ingmarie; Kör med samma system av dubb som du sliter sönder på grund av dina snabba fötter =) Tycker inte dom funkar så bra på ren is så dubb kanske är grejen. Städning är inte min grej avseende lustfylthet, trots att jag jobbat som städer under 2 år. Vilket var mitt första jobb efter gymnasiet. Dopar mig genom att lura mig ..... så snälla låt mig tro att det är träning =D

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag har en till blogg ansluten till en här. Det är den du hittat. :) Som inte är påbörjad. Nu tror jag att du ska kunna se min "riktiga" blogg :) Trevlig kväll.

  SvaraRadera
 4. Min första tanke också. Varför inte köra dubb!! Köp BestGrip och skruva i ett par gamla dojjor så har du det perfekta greppet i de skönaste skorna!!

  SvaraRadera
 5. Carina, hmmm är lite harig med is har sträckt mig en gång för mycket i ljumsken. Men det är klart var 15 år sedan nu så det är nog preskriberat. Ska leta lite dubb i morgon du och Ingmarie besitter ju grym kompetens så jag provar =)

  SvaraRadera