onsdag 16 februari 2011

Gott och blandat


Dagen har varit oförskämt bra mot mig. Utbildningen var lika intensiv och rolig som vanligt och anatomin börjar så smått sätt sig på plats.

Det är en klar fördel i den praktiska massagedelen när det gäller att komma åt vilka som är problem musklerna. Att hitta och kunna skilja på spända muskler i förhållande till vilken som är själva upphovet till problemet, skapar så mycket mer kvalitativ behandling och där igenom snabbare läkning.

Jag själv fick en 60 minuters behandling av hela kroppen och Linda min kursare fokuserade på vader och lår vilket var klart nödvändigt med dubbla utropstecken. Det var ett par fokuserade fingrar som snabbt letade upp muskelknutor och spänningar. Kan säga att det är glöd i hennes nypor så stundtals var jag lite kinkig =)

Dagen fortsatte med att jag traskade till gymet och jobbade igenom, rygg, axlar, biceps, triceps och mage på härsan och tvärsan.

I morgon väntar löpträning för min del och håller den måttliga temperaturen i sig så går den av stapeln utomhus.

Peace Love och Löparskor!

ps. för er som var oroliga, långkalsongerna var på idag såååååå skönt =) ds.

3 kommentarer:

 1. Jag körde också allmänstyrka idag, värmde upp med lite yoga sen fick magen sig en dos. Skönt trött i kroppen nu :)

  SvaraRadera
 2. Jag ställer upp med mina ben när du behöver träna!På att massera alltså. ;-)

  SvaraRadera
 3. Carina, härligt en riktigt skön känsla den där tröttheten.

  Ingmarie, härligt för jag behöver inte dina ben när jag tränar då vill jag nyttja mina egna apostlahästar =)Absolut hjälper jag dig vi kan ta det hur ofta som helst på skolan fram till april då vi ligger på internat på Lillsved Värmdö. Efter det så fixar vi det med hembesök =)

  SvaraRadera