torsdag 17 februari 2011

Ja ja får bli lite vila då


Se där vaknade upp med lite halsont och feber i morse. Har klarat mig riktigt länge då det varit många sjuka i kursen. För att inte tala om alla hostningar och nysningar i överfulla bussar och t-banor. Kommer bli fantastiskt skönt när jag får ändan ur (så fort jag blir frisk) och springa mellan T-centralen och kräftriket. Det måste bli bättring på detta liksom!!

Trots detta är jag nöjd med min träningsvecka då jag hunnit med alla styrkepassen och även känt att jag tagit ett stort kliv framåt avseende corestabilitet.

Åter till skolböckerna vilket passar mig fint just nu =)

Peace Love och Löparskor!

4 kommentarer:

 1. Krya på dig.:) Kram

  SvaraRadera
 2. Krya på dig!

  Det där med nysningar och hostningar i tunnelbanan eller överfulla bussar är inte trevligt. Vissa är mindre diskreta än andra......

  SvaraRadera
 3. Precis hamnat där du vaknade Jesper fast febern gått över nu idag. Va skönt det ska bli med barmark varma vindar ljusa kvällar ett stilla regn och rytmen i kroppen, inga tankar bara låta kroppen vila i en allt mäktigare rörelse; running!! (roligt att läsa om dina dagar!)

  SvaraRadera
 4. Linn, tack vännen vi saknar dig ska du veta.

  Lennart, tack! Jepp vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag blir använd som en näsduk.

  Mats, samma här febern har släppt men lite ont i halsen tyvärr men hoppas det ger med sig illa kvickt. Det ska bli fantastiskt med de första magiska vår kvällarna när doften av våt asfalt, grus och jord blandas.

  SvaraRadera