fredag 26 november 2010

Tidig vinter i år igen


Tänk nu är det lagom kallt -5 grader torrt i luften med fin snö i driver. Perfekt för att ge sig ut och springa på grusvägarna runt Malmköping. Jag har för första gången beställt broddar till löparskorna som jag ivrigt väntar på, samt ett nytt underställ i merinoull med polokrage. Med andra ord får det gärna vara ordentligt kallt hela vintern, inget kan stoppa träning utomhus nu.

Tyvärr tillåter inte hälsan det då min förkylning fortfarande sitter i. Men jag är inte ensam kunde jag konstatera när jag läste tidningen (SVD) i morse. Får dock lite motion av snöskottningen, tack och lov att det bara är pudersnö för som det har snöat de två sista dygnen.

Ikväll kommer jag dopa mig med ipren och diverse naturläkemedel. Har sedan länge biljetter till I hetaste laget med övernattning på hotell och middag i Stockholm. Tänker inte missa en natt på tu man hand med min älskade Jessica hur jag än mår, så de så!

Peace Love och Löparskor!

7 kommentarer:

 1. Shit - vad trevligt! Inte utan att man bli lite avis på teaterweekenden... Coolt med lite vinterattiraljer. Jag själv ska försöka slite ytterligare en säsong på det jag körda förra vintern. Spännande med de där broddarna i alla fall! Läste hos Ingmarie om dem och de låter fenomenala. Måste nog fundera lite - inte kul med 20 km blankislöpning... Krya på dig nu och njuuut av helgen!!

  SvaraRadera
 2. Är du fortfarande förkyld! Det verkar vara riktigt segdraget det här. Minst sagt iriterande..

  Jag har aldrig provat broddar, det fungerar för mig ändå. Understället verkar skönt.

  Snart är du igång igen. Hur var det med maran? Var det 2012 du skulle springa?

  SvaraRadera
 3. Håller tummarna för att du är frisk snart. Det är verkligen många som är dunderförkylda nu.

  Var på Sugar för ett par veckor sedan och den var så jäkla bra. Humorn var liksom så snygg och alla skämt satt perfekt, och dessutom skådespeleri på väldigt hög nivå.

  SvaraRadera
 4. Det låter som om du är väl förberedd inför en riktig varavinter!! Det ska bli intressant att se vad du gillar broddarna.

  Krya på dig nu!!!

  SvaraRadera
 5. Lennart, peppar peppar idag känns det mycket bättre en vändning i sikte!

  Sofie, Sugar var i toppform även denna kväll tillsammans med övriga, det var länge sedan jag skrattat så spontant. Humorn var helt perfekt enligt mitt tycke. Det satt som en smäck och det var roligt på ett otvunget sätt. ***** +++++ och allt vad jag kan ge dom i beröm =)

  Carina, återkommer med test av broddarna så fort dom landar på ett postkontor nära mig =)

  SvaraRadera
 6. Hoppas ni haft den underbaraste av de underbara kvällarna! Iprendopad eller ej. ;-)

  SvaraRadera
 7. Ingmarie, tack det var precis så =)

  SvaraRadera