måndag 22 november 2010

Äntligen har jag varit på kändisbröllop!


Å det var helt underbart hela kyrkan var fullsatt till bristningsgränsen. Alla kvinnor grät och herrarna var rörda till tårar. Prästen lovade att det var det vackraste brudparet som han någonsin skådat.

Bröllopet stod mellan Petra Månström SVD:s stjärnbloggare och Tom Selleck nu lite gråsprängd i håret men en mustasch lika blank och svart som i sin ungdoms dagar.

Han stiligt iförd en svart blank Adidas träningsoverall med vita sneakers, hon i en vacker brudklänning vacker som en maräng med 9 meter långt släp. Brudparet skred majestätiskt uppför altargången och rosenblad virvlade i luften. Två vackra vita svanar agerade brudnäbbar med små princesskronor på den nätta hjässan.

Till min förvåning börjar hon så smått blinka åt mitt håll när prästen läser välsignelsen över ringen. Jag blir knallröd om kinderna och undrar vad hon menar, mitt under vigselakten. Sedan lyfter hon lite nätt på brudsläpet och förklaringen är uppenbar. På hennes fötter sitter ett par lila löparskor av märket Icebug. Avundsjuk javisst är jag det jag vill också ha ett par lila Icebugs =)

När jag väl vaknade så kunde jag inte annat än förvånas över att Petra valde just dom skorna till bröllopet hon är ju mycket modemedveten. Men det är klart mannen hon valde går ju inte av för hackor =)

Peace Love och Löparskor tror jag har lite träningsabstinens liksom!


9 kommentarer:

 1. Hej Jesper!
  Hur går det för dig? Har förkylningen eller vad det var släpp?

  MVH

  SvaraRadera
 2. hahaha vilken rolig dröm, jag tror att du fortfarande har lite feber ;)

  SvaraRadera
 3. Lennart, mycket bättre är jag idag än senaste veckan så snart så =)

  Carina, har gått och småskrattat hela dagen, så det kan bli i hjärnan =)

  SvaraRadera
 4. Haha, det var en charmig dröm och Tom (åtminstone i den versionen du visar) är ju inte helt fel ;-)

  SvaraRadera
 5. Petra, ser jag honom stryka förbi här i Malmköping så fixar jag en blind date direkt ;)

  SvaraRadera
 6. Haha! Lite drömtolkning borde vara passande i sammanhanget! Själv drömde jag att jag letade efter en julgran. Stressen har redan börjat visa sig tydligen...

  SvaraRadera
 7. Kör dom inte Magnum på mornarna? TV skadad?

  SvaraRadera
 8. jag säger som John, lite drömtolkning hade varit passande! (vet Petra om att du drömmer om henne? Och Tom?)Eller handlar allt egentligen om Icebugsen? för det är väl inte klänningen du vill åt? ,-)

  SvaraRadera
 9. John; det är tur att jag kan lite om drömtolkning annars skulle jag aldrig våga skriva detta =)

  badgear; Haha Magnum var tider det vet faktiskt inte här hemma är det bara barn-TV för hela slanten.

  Ingmarie; Petra är Petra som kommenterat så svaret är ja =) Ska jag vara helt ärlig så tar jag gärna både skorna och klänningen. Skorna på mig och klänningen på hustrun och bröllopsresa 'igen' till Rom =)

  SvaraRadera