onsdag 24 november 2010

Nä nu är jag trött på detta


Mycket kan jag stå ut med men att dras med en förkylning i snart tre veckor känns inte helt optimalt, varken för själen eller lekamen.

Jag har faktiskt lyckats med att dra på mig lite vikt i fel riktning vilket är pepparkakornas fel och brist på träning förstås.

Återkommer med mer info vad doktorn säger, sätter en 10:a på att ta en huvudvärkstablett och gå hem och lägg dig =)

Jag vill vara frisk och träna FFS!

Peace Love och Löparskor

4 kommentarer:

 1. Massor med vatten och lite extra mineralsalt (gör det lättare för kroppen att bli av med slem, men undvik mineralförlust med saltet).
  Dra ner på mjölkprodukterna till ett minimum då dessa bidrar till ökad slemproduktion. Minst tre koppar grönt te med ingefära. Dra ner på socker, honung, sirap, vilket kan sänka immunförsvaret.
  Öka intag av omega3 till minst 4 kapslar om dagen, då de sänker den allmänna inflammationen i kroppen genom att jämna ut fettbalansen o3/o6 i kroppen. Se till att fortsätta periodiskt fasta då detta har visat sig i flera nya studier öka immunförsvaret och minska bl.a förkylningssymptom.
  Sen skall du läsa detta.
  http://www.sethronland.nu/index.php/2009/05/01/forkylning/

  Koka brygden beskriven i artikeln, den sänker symptomen, även om "häxkuren" i det stora hela funkar bäst innan förkylningen bryter ut för fullt. Och försök meditera lite, bra för stressnivåerna i kroppen. Pok käre bror, saknar dig.

  SvaraRadera
 2. Tack Bro börjar genast och saknar dig med, vi ses snart till jul liksom =)

  Kram J

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Mycket frukt brukar hjälpa för mig.

  Klementinerna (eller om det är mandariner) är billiga nu :-)

  SvaraRadera
 4. Bro är klok så gör som han skriver. :-) Jag tjatar ju om samma saker. Dock inte fastan mest för att jag inte pallar det. (har gjort det massor av gånger)Nu får det här eländet ta slut!Krya nu på dig. Ordentligt!

  SvaraRadera