måndag 29 november 2010

Ler, kan inte annat


Måndag morgon 06:30 och -15 grader ute sitter jag här med en kopp kaffe och en lussebulle och bara ler. Idag känner jag mig helt frisk efter alla vedermödor och förkylningar och jag tänker utnyttja den stora förmånen att vara egen.

När jag bestämde mig för att starta eget så var en av anledningarna en större flexibilitet när det gäller våra barn. Dels ger det mig och Jessica (min hustru) inga som helst problem kring VAB då jag oftast jobbar hemma. Sen den stora fördelen att slippa detta ständiga dagis och att alltid vara hemma när barnen kommer från skolan.

Så en morgon som denna stjärnklar och kall bestämde jag mig och ringde dagis. Killarna blir hemma idag meddelade jag , det är för kallt att vara ute i någon större utsträckning och sen är risken att dom drar på sig massa sjukdomar. Låter förståndigt lät föreståndaren Annika på förskolan, här går maginfluensa, feber och förkylningar.

Jag smög in med frukost till killarna och väckte dom och frågade är det okej att inte gå till dagis idag? Å vad mysigt sa Carl och somnade om och jag kunde inte sluta le.

Peace Love och Löparskor!

3 kommentarer:

  1. Gah! Plötsligt kan jag inte vänta tills jag själv får en knodd! Härligt att du känner dig bättre bro, hoppas det fortsätter så ;) Pok, Nanni

    SvaraRadera
  2. Så härligt det låter. Hoppas ni har det mysigt hela dagen. Stor kram. Längtar verkligen efter er och till julen då vi ses. Pok M-

    SvaraRadera