söndag 1 augusti 2010

En söndag som många andra söndagar


Det är märkligt det här med semester och dagar. Efter cirka en vecka drabbas jag alltid av en desorienterad veckodags känsla. Symptomen är avslappnad och lugn och jag bryr mig inte vilken veckodag det är, dagarna flyter på i ett stilla lugn som gör att batterierna laddas ordentligt.

Nästa vecka bär det av mot Legoland då kommer energinivån i batterierna sättas på test. Lovar att barnen kommer att "fråga när är vi framme" innan vi lämnat Malmköping bakom oss. Väl framme tror jag att saker och ting kommer rulla på men bävar lite för den långa bilresan. Glass i långa banor och Erik Saades "Man Boy" kommer att snurra cirka 32 456 gånger i bilens CD. Det får bli min del av den mentala träningen jag ger mig denna sommar =)

Träningen denna vecka kommer att innefatta diverse armhävningar, situps och hoppa på stället. Promenader kommer jag att få hela dagarna på Legoland så jag får nöja mig med det trots att det bara är totalt 16 timmar vi är där.

Bloggen kommer ligga stilla och vänta på att jag kommer tillbaka med diverse intryck och ett nordiskt språk rikare. Ni får besöka brorsans blogg under tiden för att stilla er nyfikenhet om vad som händer inom familjen.

Ta hand om dina fötter dom ska bära dig resten av ditt långa liv.

Peace Love och Löparskor!

2 kommentarer:

 1. Yo bro!
  Nånting att läsa, begrunda o bemästra för att verkligen kunna ta din och andras träning, prehab/rehab till nya nivåer. Kunskap om detta kommer med all säkerhet göra dig till en physical therapist deluxe!
  http://bretcontreras.wordpress.com/2010/07/01/load-vector-training-lvt/
  pok nanni

  SvaraRadera
 2. Ha en trevlig semester!! Ta det lugnt pa vagarna!

  SvaraRadera