söndag 8 augusti 2010

För mycket av det goda!

Nä nu har jag bestämt mig förmycket Facebook på sistone för min del. Jag står inte ut med att gå och vänta på respons på inlägg, fundera över varför ingen responderar, varför inte vissa responderar, konstant kollande vad som hänt morgon middag och kväll. Ni hör ju jag har blivit helt besatt av denna konstanta uppkoppling. För säkerhetsskull har jag även FB på min Iphone som ligger och plingar i fickan.

När jag googlar på fenomenet så inser jag att det är jag och en hel drös med unga tjejer som lider av det. Kollar FB innan frukost, mmm det är jag, lite tjejig är jag med andra ord. I alla fall om jag ser rent statistiskt. Men och andra sidan jag är i alla fall inte ensam om det eller helt enkelt inne, barn av sin tid eller varför inte beroende.

Denna ständiga veta allt om alla, syns jag inte så finns jag inte, jag måste marknadsföra mig som varumärke osv. Det har blivit en inflation eller varför inte en inflammation i samhället. Kan jag inte bara få finnas till trots att jag inte är anträffbar för släkt, vänner, kollegor kompisars kompisars och bekantas kompisar kompisars bekantas bänk kamrater från småskolan?

Eller så håller jag bara på att bli gammal för mina unga kontakter där ute förstår inte vad jag menar. Nä nu blir det bara bloggen framöver ett tag FB kontot är avaktiverat. Skulle ni mot förmodan vilja höra min röst så slå gärna en pling eller varför inte en fika "IRL" =)

Peace Love och Löparskor!

4 kommentarer:

 1. Haha! Klockrent rätt igenom. Du bjöd mig och frun på ett gott skratt nyss! Tack för det :-)

  SvaraRadera
 2. LOL! Ja, tjejen, jag vet vad du snackar om. Det är otroligt lätt att fastna i FB-träsket :-) Jag har inte sträckt mig till att avaktivera, men det är så sällan nån responderar och när de gör det så måste man ju svara tebax... Nä, reflektioner på bloggen funkar bra:-) Fika får nog avvakta ett tag(jag jobbar på kosten just nu, hehe), men framöver - Absolut!

  SvaraRadera
 3. Tack Hempa och Magnus för era inlägg. Det är härligt att lysa upp och dela med sig av glädje en söndag mitt i sommaren.

  SvaraRadera
 4. Mm, fb är en tidstjuv. Man kan ju inte skriva vad som helst och det tar tid att tänka igenom formuleringarna så det inte blir plumpt. Nä, bäst att inte logga in;)

  SvaraRadera