onsdag 18 augusti 2010

Övning ger färdighet, envishet ger resultat


Idag när jag gick ner för trappan till gatuplan på jobbet så mötte jag en person som jag inte sett på hela sommaren. Hon är en människa som är väldigt olika mig och som jag inte har så mycket kontakt med i vanliga fall. Efter en mikro sekunds noggrant granskande av hennes blixtsnabba ögon, frös hon till mitt i steget.

Jag vände mig lite förvånat mot henne med en försiktig blick tillbaka. Jesper började hon trevande det finns ju inget kvar av dig, du är som en helt ny människa. Sen gick hon vidare och jag stod kvar med ett litet leende på mina läppar. Det är inte ofta jag blir överrumplad, men nu blev jag det men på samma gång upplevde jag en värme från henne. Så här i efterhand borde jag sagt i alla fall tack. Men det kändes helt fel när jag stod där stum som en guldfisk med svullna stämband. Så om vi inte ses i morgon TACK!

För de som har sett mig dagligen har slutat att kommentera vilket jag i och för sig tycker är skönt. Ja det ska vara min hustru då som varje kväll vi lägger oss säger, det är inte klokt vilken skillnad förstår du vad du gjort. Varje gång säger jag näääeeee. Jag ser inte själv det resultatet som jag åstadkommet utan förstår det mer när jag läser min träningsdagbok och tittar på min loggar från pulsklockan. Men det är klart jag får lite aha upplevelser ibland när jag sätter på mig några gamla jeans som trillar av mig =)

Idag stod styrketräning på schemat med

* Marklyft 2 * 5 90-80 kg med uppvärmnings set 45, 55, 65 kg
* Axelpress 3 * 5 17,5 kg
* Chins 3 2,5 och 2 st
* Pulldowns 1 * 8-10 55 kg

Avslutade med 10 minuters barfotalöpnin på löpband med 1 grads lutning i 6 minuters tempo. Vågar inte längre period då vader och annat måste hinna vänja sig vid det nya löpsteget. Men det går över förväntan och känns fantastiskt lätt.

I morgon väntar en ny dag på jobbet med mina fantastiska kollegor. Tack för allt stöd ni vet vilka ni är!

Nu är det sagostund, så Peace Love och Löparskor!

3 kommentarer:

  1. Härligt med en sådan där tillbakablick!

    SvaraRadera
  2. Du har en otrolig vilja och du är ett levande bevis på att det går att springa ned i vikt.

    SvaraRadera
  3. Och trägen vinner! Säg tack till henne nästa gång ni ses IRL. Då blir HON med glad. :-)

    SvaraRadera