fredag 30 juli 2010

Trött tröttare tröttast

Vilken natt som drog in över mitt sinne. När klockan var 04:30 gick jag upp orkade inte ligga kvar och räkna får. Jag hade precis passerat 1 500 3922 01 vita och ett svart får. Precis när jag reste på mig så passerade en brun rackare men det räknas inte.

Inget att vänta på snörde på mig skorna och ut i den sköna morgonen och mötte solens strålar och natten avklingande tystnad. Resan gick som många gånger förr mot Henardalens naturreservat 1 timmes gångväg från hemmet. Ingen var ute utom jag trodde jag men helt plötsligt kom en bil farande i full fart så jag fick ta betäckning i närmaste dike. Väl framme i naturreservatet så vände jag på klacken hemåt igen. Då började passet med löpskolning 1 minut gånger 10 intervaller vilket var jobbigare än vad jag hade förväntat mig men jag skyller på nattens avsaknad av sömn. Resan hem gick utan några drastiska möten eller andra förvånande händelser..... jo föresten ett Rådjur en Hare och diverse sniglar flankerade min väg. Men det är klart sånt är ju skåpmat här på landet =)

Efter en iskall dusch för att kyla kroppen längtade jag efter en bassäng och vattenlöpning hade varit helt perfekt avslutning.

Efter några vändningar somnade jag äntligen och fick mig fyra timmars sömn till godo. Nu är det bara barnen som ska rastas på Malmamarken. Bara att utrusta sig med tändstickor för ögonlocken.

Peazze Lovezzze och Löparskozzzr.... ZzzzzzZzzzz

3 kommentarer:

 1. Oj oj oj. Såna där nätter är verkligen inte skojiga...
  Men kul att du testade en-minutare! Hoppas dagen blir ok och att du får sova i natt!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Hehe, du var uppe en halvtimme före mig, men tändstickor har jag också nyttjat idag. Imponerande med folk som envetet traskar på ändå :-) Önskar en god natt!

  SvaraRadera
 3. Tack Ingmarie och Magnus det är bland er jag finner ork och inspiration att fortsätta!

  SvaraRadera