torsdag 21 oktober 2010

Vissa dagar är vissa dagar


Idag var en sådan där dag då allt var planerat men på löpande fot fick omprioriteras. Tanken var att köra intervaller 3 minuter x 8 med 1 minuts gåvila.

Allt var fixat med barnvakt så att jag skulle komma ut när det var ljust. Snabba instruktioner till barnvakten, skyfflade in de sista tuggorna mat på Erik och Carl och sen iväg.

Temperaturen var +3 grader solen sken och jag hade för lite kläder på mig. Till råga på allt kändes andningen tung och ville inte riktigt komma igång. Vad göra jag stuvade om klockan till 2 minuter x 10 intervaller efter mina 10 minuters uppvärmning.

Jag ska inte säga vad jag tänkte efter intervall 5, jag försökte med alla knep men kylan och de tunga benen hade bestämt sig för att bita sig fast. Skippade rundans avslutande 10 min nedvarvning och skyndade mig hem till en varm dusch.

Efter ett glas choklad Oboy och lunch så undrar jag vad som var så besvärligt, känns riktigt skönt med ny luft i lungorna och lite sol i ögat. Tänk vad lite som behövs för att spykänslan ska gå över = )

Nu väntar nytt intervallpass på lördag och något längre pass på söndag.

Peace Love och Löparskor!


3 kommentarer:

 1. Det viktigaste är att du gjorde något. Bra jobbat! Du gjorde ju dessutom alla snabbare och snabbare! :-)

  SvaraRadera
 2. Tack coach =) mina nya tights i passform medium kom idag. I morgon blir det nya tag utan att vara fryslort dessutom.

  SvaraRadera
 3. Hej,
  När det känns tungt innan träning brukar jag tänka på att det känns skönt efteråt. Det är värt att "kämpa" för att komma ut.

  Bra gjort!

  SvaraRadera