torsdag 28 oktober 2010

Inte för att jag kan utan för att jag villIdag inträffade en ny känsla i mitt löparliv. När jag vaknade upp klockan 06:30 utfodrat ungar och hundar och fixat en barnvakt för 60 minuter så gav jag mig ut.

Min kropp sa nämligen till mig jag vill springa inte för att jag kan utan för att jag vill!! Behöver säkert inte skriva er på näsan hur det kändes inombords =)

Tanken var att hålla igång mellan 30 och 40 minuter med en puls som ligger i intervallet 140-150 bpm. Turen gick därför runt Malmköpings små stigar, motionsspår och utmed sjön Henaren. Vädret var lagom det vill säga +5 grader grådis men uppehåll och vindstilla. Underlaget är mjukt och behagligt såhär års men det gäller på vissa ställen att hålla koll för en och annan hal rot grinar mot en.

Väl hemma kände jag mig pigg och glad samt lite sprallig i benen. Nu väntar lite tvagning, mat och dryck för att sedan kasta mig över lite styrketräning. Jag är knäpp jag vet men motivationen är tillbaka =)

Pace Love och Löparskor!

6 kommentarer:

 1. Efter några stopp och läsningar på din blogg så är det nog bäst att jag skriver några rader.

  Det finns en hel del gemensamt; I januari 2007 var jag en bit över 100 kilo och är som du 180 centilång, och bara ett par tre år äldre än du. På så vis är det extra kul att följa din resa.

  Kör hårt!

  SvaraRadera
 2. Härligt badgear då har jag ett levande exempel på att det går =) Alla tips och funderingar mottages tacksamt!

  SvaraRadera
 3. Grattis till träningsglädjen!

  SvaraRadera
 4. Tack Tolla det känns precis som i våras när ivern var som störst =)

  SvaraRadera