lördag 9 oktober 2010

Bröllopsdag med krydda!Dagen startade med frukost på sängen av min älskade hustru då vi firar vår 6:e bröllopsdag. Efter mycket pysslande och slängande av uttjänta leksaker i killarnas rum så gav jag mig ut på en Ingmarie runda igen.

Den bestod som i förrgår av 10 stycken 2 minuters intervaller med 1 minuts gåvila i mellan. Idag var det sjukt mycket spring i benen så jag tänkte att jag provar att maxa det jag har på egen hand. Inte kanske det bästa utifrån Ingmaries förmaningar om tåla
mod är långdistanslöparens bästa tillgång. Jag jobbar på det men samtidigt ville jag ha en bas att utvecklas ifrån.Tanken var att försöka springa så jämt som möjligt men under en sådan hög intensitet som möjligt, utan att tappa på slutet av intervallerna vilket blev sådär. Samtidigt ville jag koncentrera mig på löpsteget som inte fick fela iväg till det gamla sättet med ren hälisättning. I jämförelse med torsdagens pass som dels gick i mörker och i behagligt flås var detta jobbigt och de två sista intervallerna var tunga av mjölksyra. Jag låg på 1:30 till 2:00 minuter bättre i medeltempo jämfört med torsdagen. Men jag klarade det och måste erkänna att Ingmaries input verkligen har givit mig träningsglädjen tillbaka, stort tack!

Kör hårt mina vänner i helgen nu återgår jag till röjning och vidare firande av vår bröllopsdag.

Peace Love och Löparskor!

4 kommentarer:

 1. Snyggt! Å grattis! Till bröllopsdag, grymma tider och SnyggJesper-bilden... :-)

  SvaraRadera
 2. Tack Magnus svart är väldigt förlåtande =) lycka till i morgon håller alla tummarna.

  SvaraRadera
 3. HEJJA dig jesper! Sååå himla bra!
  Och lyssna på Ingmarie - hon vet vad hon snackar om!!!
  Grattis på bröllopsdagen - någon dag försent dock ;) *kramar*

  SvaraRadera
 4. Härligt att höra att du fått tillbaka träningslusten! Det måste finnas dalar för att där ska finnas toppar!

  SvaraRadera