lördag 23 oktober 2010

Intervall 8 * 3 minuter


Sammanfattning kan sägas gud vad skön runda i snö, gegga och grussörja. Målet var att ge sig på sista intervallträningen för denna vecka. Andningen kändes lugn och kontrollerad utan att kännas ett dugg påfrestande som senast.

Passerade ett par jägare som blängde långt efter mig dom var nog avundsjuka på mina nya tights som sitter som en smäck =) Klart bra inköp, tack Runnersworld för ett test i rättan tid.

Väl hemma så stirrar jag på pulsklockans värden som vanligt och får inte ihop det....... Missade en detalj när jag programmerade klockan 8 intervaller hade blivit 10 som vid mina 2 min intervaller. Hmm tyckte väl att sista två intervallerna kändes tunga, hittade dessutom en ny slingrande stig uppför en sandås idag. Den innehöll två stycken långa sugande backar så nu ska jag fira med lite mat och dusch.

Peace Love och Löparskor!

5 kommentarer:

 1. Diabolisk plan av klockan, smyga in extra intervaller så där! Bara att tacka och ta emot ;)
  Snyggt jobbat!

  SvaraRadera
 2. Shit vad bra! Du ser! Du kan mer än du tror! Lugnt och fint imorgon!

  SvaraRadera
 3. Oj då! En intervallträning till!

  Härligt att det blev 10 st istället för 8 st utan att du visste om det :-). Som Ingmarie sa "Du kan mer än vad du tror".

  SvaraRadera
 4. Tolla och Lennart tack för supporten.

  Ingmarie Det blir lugnt och fint på många sätt jag lovar. Regnet öser ner så jag sätter mig på träningscykeln i 45 minuter med lite ljuv musik i öronen =) Återkommer med träningsrapport ikväll.

  SvaraRadera