onsdag 16 mars 2011

Upp och hoppa!


Bara att erkänna att vara bloggjoggare är ingen dans på rosor ibland. Inte för att jag klagar eller är värd att tycka synd om, allt har jag gör har jag valt själv för att det ger mig energi i massor.

Men idag kände jag att det finns faktiskt ett stopp. Upp 5 på morgonen i skolan hela dagen och hemma i bostaden 19:15. Planen var att hinna med ett löppass men energin fanns inte i kroppen behövde mat.

Efter att lagat mat och fyllt på energin så återstod bara att kava upp på testcykeln för en tur framför Rapport och Teknikensvärld på svtplay.se är inte så dumt. Går att hålla bra tempo men ändå hänga med på vad som händer i vida världen.

Efter 60 minuter och en liten pöl på golvet som vittnar om kraft ansträngning så känns det riktigt bra. Barnen hade somnat i vår säng så bar in dom i sina sängar snarkandes i famnen. Dessa långa dagar sliter även på dom.

Framöver får jag flytta löpträningen till helgen för spring i benen finns det. Dags att sova i morgon är en annan dag full av ny lärdom.

Peace Love och Löparskor!

5 kommentarer:

 1. Ja det där är verkligen tuffa dagar! Kan du inte äta lite på vägen hem?

  SvaraRadera
 2. Ja, ibland blir det verkligen inte som man har tänkt sig. Men du fick ju ändå en timme på cykeln, det var bra!

  Snart blir det ljusare då blir det lättare även de långa dagarna!

  SvaraRadera
 3. Ingmarie, jo har försökt det i olika omgångar men ännu inte hittat något som mättar och klarar att ligga i väskan hela dagen. Jobbar på det och tror att det blir lite lättare när ljuset kommer. Ger hela familjen lite boost då och jag får inte så dåligt samvetet att ge mig ut direkt när jag kommer hem.

  Carina, å jag längtar så det knakar till de där första kvällana med ett svagt skimrande ljus som sakta sakta sänker sig ner.

  SvaraRadera
 4. Nötter, energibar, macka, energikaka (går att göra egna), banan + keso. Om du behöver kan du ju ha det i kylen under dagen.:-)

  SvaraRadera
 5. Ingmarie, energibar egen =) skrev precis i ditt inlägg högre upp, jag tror det är det bästa att ha med sig då jag inte alltid har tillgång till ett kylskåp.

  SvaraRadera