måndag 28 mars 2011

Koskälla mitt andra jag

Koskälla har blivit mitt andra jag avseende styrketräning. Jag har sällan attraherats, stimulerats, puschats och funnit så träningsglädje i Kettlebell. Min relation till styrketräning på gym har aldrig riktigt funkat trots mängder av terapi hos min bror. Har alltid tappat sugen förr eller senare med all väntan vid maskiner, vikter, passa öppettider och trängas i omklädningsrum.

Men nu med mitt nya fantastiska träningsredskap som jag har hemma kan jag smyga undan och köra titt som tätt. Idag blev det en genomkörare av armar på alla tänkbara sätt så mjölksyran snöts ur näsan. Tänka att det går att få sådan puls också under de 35 minuter jag håller på, måste testa att knäppa på mig pulsbandet nästa gång =)

Är ni intresserade så kan jag tipsa om Linus Johanssons bok Träna med Kettlebells, författaren har också en hemsida att titta in på.

Dags att hoppa in i duschen , peace love och löparskor!

5 kommentarer:

 1. Gud så skojigt att du hittat en sådan där grej som du bara älskar! Jag provade trx i helgen. Ultimat funktionell träning för en lättviktare som mig själv.
  Tack för alla dina goa hejjarop under den mörka (på många sätt) vintern. Nu jäklar har jag hittat tillbaka igen och nu KÖR jag. Demonerna kan ta sig i röven!
  Hejja oss vad bra vi är!!! *stooooora varma kramar*

  SvaraRadera
 2. Vad kul!! Man kanske skulle köpa sig en sån där koskälla. Bra alternativträning!! Tack för tipsen!

  SvaraRadera
 3. TGU och Windmill FTW! kram bro ;)

  SvaraRadera
 4. Carina, helt klart värt att prova för att inte hoppa över core övningarna för att gymet har stängt eller inte öppnat =).

  Bro, kör igång med IMF idag =)

  SvaraRadera
 5. Tack för tips! Hoppas foten inte ställer till med problem. Håll det bara rent så kommer det att gå bra!

  SvaraRadera