söndag 27 mars 2011

Inte inte inte

Helgen har varit fullt upp med tenta plugg plugg plugg plugg samtidigt som Jessica har jobbat hela helgen. Till råga på allt så lyckades jag köra in en del av golvet i främre delen av fotsulan så blodet sprutade. Slutade med ett rejäl hudflik stor som en femtioöring som fick klippas bort.

Suck blev riktigt frustrerad då jag precis kommit igång med löpningen så efter 6 timmars anatomiplugg så piskade jag ur frustrationen ur kroppen med 30 minuters Kettlebell övningar. Sen var det biokväll hemma i soffan med barnen och lördagen var till ända.

Söndagen startade sjukt tidigt redan 06:30 med pigga barn som studsade runt i sängen, efter lite övertalning blev det barn TV och jag fick dra mig lite. Vid frukost bordet och mer pluggande upptäcker jag till min glädje att sjukt tidigt får justeras till tidigt, sommartid och pluggandet tar vid.

Efter fyra timmars intensivt repeterande musklers fäste, ursprung och funktion och ärtsoppa i magen ville jag inget annat än att komma ut och springa. Kände att jag var stort behov av att rensa huvudet. Efter väl tejpat kändes det som att det skulle funka med foten.

Det blev en timmes löpning i 6:20 tempo så det är långt kvar till mina mål men det har gått framåt. Min sämsta kilometertid idag var 1:30 minuter bättre än min sämsta kilometertid i oktober förra året på samma sträcka.

Håll tummarna nu för morgondagens tenta, peace love och löparskor!

1 kommentar:

  1. Men vilket bra löppass du fick till ändå trots blodvite och allt!! Jag håller självklart tummarna för att tentan imorgon går bra!!

    SvaraRadera