tisdag 6 juli 2010

Bra tänkt!

Ibland önskar jag att våra politiker tänkte efter före. Varför bränna 100 000kr för den goda politiska saken skull, jag tycker inte att löneskillnaderna mellan man och kvinna är godtagbart. Jag gillar inte heller när vi slösar med resurser men det är klart 100 000 kr är ingenting i sammanhanget media annonsering.

Om pengarna hade skänkts till kvinnojouren eller Stadsmissionen så hade ingen tidning höjt på ögonbrynen. Ibland skäms jag för att vara människa när jag ser att det mesta är bara politiskt rävspel, eller egoistiska utspel och inte en handling för att ta hand om våra medmänniskor runt omkring oss.

Peace Love och Löparskor skulle det finnas fler av eller hur !

3 kommentarer:

 1. Jag håller ju helt med. På alla plan! Fick du knutit skorna? :-)

  SvaraRadera
 2. Egentligen vill jag inte kommentera just detta inlägg av dig för då bidrar man ju själv till att lyfta denna pr kupp, vilket känns lite surt. Och du skriver ju så mycket trevligt annat som är mer värt att kommentera... men tycker ändå att du slår huvudet på spiken med peace, love och löparskor här. Punkt. Mera sånt!

  SvaraRadera
 3. Instämmer med dig till fullo! Jag ser det som ett tecken på desperation när man prövat allt annat men jag tror inte att all publicitet är bra publicitet, detta kommer de inte att tjäna på ett dugg!

  De pengarna hade definitivt kunna göra nytta någon annanstans.

  SvaraRadera