onsdag 28 juli 2010

Ååå så trevligt livet kan vara


Vilken fantastisk dag i Stockholm tillsammans med Ingmarie Nilsson som invigde oss i den underbara världen av vattenlöpning. Måste säga att jag är biten från första stund, att kunna dra på och jobba upp puls och känna det där sega härliga motståndet i vattnet. Detta blir helt klart en stående punkt i mitt träningsprogram me like =) Vi körde i en timme och den timmen är en av de snabbaste i min ännu unga historia.

Jag fick mig även en hel säck med praktiska tips inför min löpträning och rehabövningar. För att inte tala om energi som räcker till en hel gosskör och blir över. Ingmarie är en verklig direktinsprutning av energi och glädje. Jag hoppas verkligen att vi gladde henne lika mycket som mig och min bror. För denna resa blir inte den sista till 08 land och vattenlekar.

Vill ni veta lite mer om denna ädla konst och träningsupplägg så hittade jag denna artikel på marathon.se

Peace Love och Löparskor (denna dag med simhud mellan tårna och skrynklig från topp till tå)!

4 kommentarer:

 1. Visst är hon en riktig energi-boost, den där Ingmarie! Kul att ni gillade vattenlöpning. Det gör jag med.

  SvaraRadera
 2. Mats Stenmarck28 juli 2010 23:08

  Man blir ju nyfiken. Nu vill ju jag också prova!!

  SvaraRadera
 3. hmmmm - Nu MÅSTE jag ju prova. Jag har varit stark motståndare på grund av EN sak - när jag är i en pool och till exempel simmar så TROR jag att jag simmat i 30 minuter när det gått 5. Men om timmen försvinner och fokus ligger någonannanstans... okej Ingmarie - I'm in.

  SvaraRadera