fredag 3 juni 2011

Nästa mål en röd lastbil!

Mitt nästa mål går av stapeln idag och lite fjärilar i magen har jag. Jag har har blivit tillfrågad att jobba som deltidsbrandman i Malmköping vilket innebär att var tredje vecka jour dygnet runt.

Det skulle bli ett bra komplement till mitt jobb som Idrottsmassör av flera själ, ett att jag tvingas fortsätta hålla mig i god form (styrka då framförallt) jag har någon form av fast inkomst och att alla säger att jobba med massage 8 timmar om dagen sliter bra hårt på kroppen.

Är dock lite spänd inför dagens fystester som går av stapeln klockan 10:00 på brandstationen i Flen. Jag har inte vågat berätta något för mina killar här hemma då dom kommer bli mäkta imponerade av att ha en pappa brandsoldat om allt går vägen. Så fixar jag testerna så väntar två veckor utbildning till =)

Håll nu tummarna så att jag inte rinner bort när jag går gångbandstest med 24 kilo utrustning i 8 minuter med 8 graders lutning. Min styrketräning för idag och i morgon väntar löpning wheeeeeeeeeeeee.


Peace Love och Löparskor!

3 kommentarer:

  1. Oj vad spännande!Hoppas det gick bra!

    SvaraRadera
  2. Tack Magnus och Ingmarie det gick lätt som en plätt kondition har jag men aj vilken träningsvärk i tensorn jag har idag. Hustrun får hjälpa mig att stretcha idag =)

    SvaraRadera