lördag 4 december 2010

Träningspass 2

Veckan har gått i lite moll då kroppen varit mycket trött efter 3 veckors intensiv förkylning. Det är ingen idé att ta det där med grabbförkylning och kvinnor som föder barn det kan ni redan.
Coach Ingmarie har peppat mig att ta det försiktigt i början och det behövs jag är tillbaka på noll. Dagens runda fortsatte därför med inriktning på att röra sig i cirka 30 min. Vilken tur jag hade Malmköping låg i ljuvlig vinterskrud och - 12 grader ute och sooooool.

Rundan gick utmed halvt om halvt skottade trottoarer men mina snökedjor till skorna fungerar helt fantastiskt vilket grepp.

Trött och glad pockade Erik 3 år på läsning av saga och den vanliga middagsluren vilket var så skönt. Jag har svårt att tänka mig en bättre träningsdag en lördag i december nådens år 2010 =)

Peace Love och Snödkejor!

5 kommentarer:

 1. Bra jobbat Jesper. Du är en flitig man du och jag håller alla tummar. Själv ska jag också försöka satsa lite seriöst. Jag har börjat träna på morgnar innan jobbet och skall satsa på att springa lite fortare och få bättre ordning på degmagen - Ha det så gott - kram Sofia Hjärtberg Länsförsäkringar

  SvaraRadera
 2. Hej Jesper! Bra att du tar det lugnt men jag tror inte att du är tillbaka på noll. Det finns där men ta det lugnt så att du inte skadar dig.

  SvaraRadera
 3. Visst var det en fantastisk dag?!?!? Bra jobbat där! Coachen är värd att lyssnas på (även om jag ibland haft tilltäppta öron...). Är det nån man ska lyssna på är det en sån som "gjort det" :-) Keep njutiing!

  SvaraRadera
 4. Måste vara härligt att vara igång igen!! Jag tror också att du snart är tillbaka igen. Visst tappar man men ge det ett par veckor så är du tillbaka där du var. Tror jag alltså... amatören :)

  SvaraRadera
 5. Underbart! Och vad roligt att du gillar dubbarna!

  SvaraRadera