tisdag 21 december 2010

Jul jul... strålande jul


Å äntligen är det snart julafton som jag och barnen har väntat och det bästa av allt jag är på bättringsvägen från förkylningen. Så banne mig julafton ska firas med paket under granen god julmat med släkten och Kalle Anka på TV.

Det kommer som vanligt firas på Landsvägsgatan 16 och jag vet i alla fall tre barn som kommer vakna tidigt på julaftons morgon. Traditionen bjuder att en julklapp öppnas på morgonen för att väntan inte ska bli toklång till den gemensamma klappöppningen efter Herr Ankas julshow.

Hmm det var många år sedan jag såg Karl Bertil Johnssons jul, måste se efter om den inte sänds på TV. Jag har tappat bort den de senaste åren bland allt julklapps papper, knäck, polkagrisar, choklad, dadlar och ischoklad. Hur det ska gå i år med godisförbud återstår att se brukar vara envis när jag bestämt mig.

Detta blir den sista bloggen innan jul så jag vill önska alla mina läsare en riktig God Jul. Väl mött eller mätt efter all julmat =)

Pece Love och Tomteluva!

Ps. bilden är från stora torget i Malmköping Sveriges vackraste gran alla kategorier som Malmköpingsborna gemensamt inhandlat Ds.

7 kommentarer:

 1. God jul i Malmköping önskar vi från Bro! :-) Jag har lyft godisförbud... ja, faktiskt alla förbu när jag tänker på det, inför jul! Alldeles oavsett - umgås, mys i soffan och bry dig om dia nära och kära - och framförallt Njuuuut!

  SvaraRadera
 2. God Jul önskar vi Dig hela Din familj. Hoppas verkligen ni får det mysigt.

  PS: Vi har en väldigt lik Jul-tradition hemma hos oss.

  SvaraRadera
 3. God Jul önskar jag dig från 08;a land!

  SvaraRadera
 4. En julhälsning kommer här från Nykvarn också! Börja försiktigt nu Jesper så kanske vi kan ses någonstans i vår för ett gemensamt pass, starkare än någonsin!!

  SvaraRadera
 5. Hoppas att du verkligen är på bättringsvägen, vore ju en bra julklapp från tomten, ett friskt och starkt 2011!

  God Jul önskar jag dig!!!

  SvaraRadera
 6. God jul till dig!

  Jag är en trebarnsfar som har gått igenom ungefär samma sak!
  God jul och lycka till med dina mål!

  SvaraRadera