onsdag 29 december 2010

Kan inget annat än glädjas


Trots 9 veckors förkylning med diverse virus i kroppen, kan jag inte annat än glädjas åt mina framgångar när jag sammanfattar året. Jag har helt klart fått en bra start på mitt nya liv med min viktnedgång, träningsstart, Ingmarie till stöd och pepp i min träning och ny yrkeskarriär.

Helt klart står jag bättre rustad inför ett fullödigt träningsår 2011 än vad jag vågade hoppas på vid ingång av året 2010. Sen att det inte blev helt enligt plan är mer tjusningen med livet även om det till en början var en besvikelse.

Ser fram mot att möta er alla i ett sprudlande och ärorikt år 2011, ett stort tack till alla läsare och peppande kommentarer, utan er var detta år inte möjligt.

Gott Nytt År till er alla, Peace Love och Löparskor!

10 kommentarer:

 1. Hej Jesper!
  Lyssnade på intervjun nedan. Härlig inställning du har och jag tror att du kommer bli väldigt tagen av stunden när du står vid foten av Verrezanobron och starten av NYCM 2012.

  Det är oerhört mäktigt och så mycket runt om kring och jag tror nog att du kommer bli riktigt rörd :-).

  Du kommer inte ångra dig. Det kan jag lova!

  SvaraRadera
 2. Tack Lennart, som jag la till i bloggen efter din kommentar, utan läsare och inspiratörer som du vore inte mitt år 2010 möjligt.

  SvaraRadera
 3. Ser fram emot att följa ditt 2011. Och tack för att du introducerat Peace Love och Löparskor-uttrycket. Ytterst användbart i dagliga livet.

  SvaraRadera
 4. Gott nytt år Jesper!
  Ska bli kul att följa dig fram mot NY 2012!
  Själv ska jag fortsätta min rehabträning under våren för att kunna förhoppningsvis kuta i sommar!
  Hälsa familjen!

  SvaraRadera
 5. 2011 kommer att bli magiskt Jesper. På alla sätt och vis. det har jag bestämt. :-) Och jag säger som Sofie. Tack för att du introducerat Peace Love and Löparskor. KRAM och Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 6. Peace, love and löparskor - du lämnar ett postivit avtryck i min värld, trots att jag aldrig träffat dig. Gott Nytt!

  SvaraRadera
 7. Carina, det samma!

  Sofie RW, tack ...oj =)

  Mats, nämen nu känner jag mig ouppdaterad. Vattenlöpning som jag brukar tjata om =)

  Ingmarie, stort tack jag hakar på din profetia =)

  anneliten, tack det samma vi får ta och ändra på din världsbild till våren =) Kommer mer än gärna upp till dig och Ingmarie och kör lite backträning !

  Peace Love och Löparskor till er alla!

  SvaraRadera
 8. Vattenlöpningen har ledigt, börjar nästa vecka igen. Ska köra 1/veckan 10 veckor framåt. Kör nu styrketräningen 2-3ggr iveckan och väldigt lugna löppass 2-3ggr i veckan. Plus hundpromenader som kan bli långa då vi ju har en långdistansare till kompis!! Nu är det Portugal som gäller! =)

  SvaraRadera
 9. Skönt att det finns en massa positivt med året, nu får du se till att dom där 9 veckorna med skit i kroppen förblir ett omöjligt rekord att slå.

  Kör hårt och fyll 2011 med många sköna dagar. Kanske nån natt också.

  SvaraRadera