måndag 23 juli 2012

Oj jag bor inte vid vägs ände......

Ja ha helt plötsligt möter jag en granne i hallen spritt språngande naken, inte grannen då utan jag. Tur jag hade duschat efter träningen på gymet så jag inte luktade killarna omklädningsrum.

Det blir sådär tokigt ibland när jag är uppväxt vid vägs ände 3 km till närmsta granne. Det där fria livet går tydligen inte ur mig, ja ni vet när man inte behöver tänka på att någon annan kanske störs eller ser.

Jag har i alla fall slutat med att kvällskissa under stjärnornas sken då jag inte ser några stjärnor i köpingen, nä kanske inte därför, utan mer att det generar övriga familjen.

Ja nu får jag väl lära mig att inte släppa ut hundarna i trädgården och låta dörren stå på vid gavel. Konstigt dom skäller ut mig när jag kommer hem men inte grannen när jag står i duschen.

I alla fall träningen på gymet gick bra och ingen träningsvärk har jag efter gårdagens intervall pass. Kanske jag tog i för lite trots att jag frustade som ett ånglok sista 5 rundorna runt fotbollsplanen.

I morgon bär det av till Söders höjder och ömma fotbollsben så då är det ingen träning för mig utan bara jobb.

Peace Love och Löparskor!

2 kommentarer:

  1. Jag älskar dina inlägg.....<3<3<3 Fick ett gott skratt.../Moster

    SvaraRadera
  2. Vacker bild. Den har din syster tagit. Men det visste du kanske. För övrigt håller jag med moster...:-). pok till alla.

    SvaraRadera