söndag 18 december 2011

I Zooonen eller not!

Har ni någonsin funderat på skillnaden av att träna när du är i den berömda zonen. Allting flyter på du längtar till träningen när du kliver upp på morgonen osv. Ni har säkert en egen definitionen på vad er zon är, min är när motivationen är på topp.

Som ni vet så har min zon tappats bort någonstans där i somras runt juni faktiskt. Sedan dess går träningen si så där om jag ser till motivation. Jag tränar för jag måste av flera själ, mitt yrke kräver det annars går jag sönder, min ålder kräver det för annars blir jag bara tyngre.

Dagens träning var allt från ....... ja behöver kanske inte skriva det igen, blötsnö upp över skorna och något mellanting till snö/regn som piskade mig i ansiktet. Tankarna var någon helt annan stans men jag skulle bara träna löpning. På med autopiloten och tugga mig runt mina 3 km på tunga ben.

Eget beröm luktar illa men det skiter jag i för fy vad bra jag är som ändå tog mig igenom och hem till en varm sjön dusch. Riktigt nöjd måste jag säga såhär i efterhand, en glimt av motivation kanske =)

Peace Love och Löparskor!

2 kommentarer:

  1. Du byggde inte bara kroppen utan även skallbenet. Du ÄR bra! KRAM

    SvaraRadera
  2. Tack Ingmarie det värmer i snöblasket!

    SvaraRadera