lördag 17 december 2011

Fegis jag erkänner

Ansåg ibland är jag lite harig av mig. Planens var att löpträna idag men det var många 'men' på morgonen. Till ett av dom allra främsta var att regnet stod som spön i backen och nummer två 1 grad varmt. Våra hundar vägrade gå utomhus utan vände på trappanoch gav mig den där blicken som kan döda.

Sagt och gjort bara att svida om och ta sig till gymet och som vanligt helt ensam så bara att bita i ingen att flexa för :-) Körde mitt vanliga 15 repetitioners pass med skivstång frivändning avslutas med sträckta armar över huvudet, djup knäböj och bänkpress. Biceps curle och tricepsövningar med hantel och sen avslut med ryggresningar. Ärligt talat där fick jag så jag teg för att jag inte ville bli blöt, mådde illa som en gnuhane efter passet men grymt nöjd att jag klarade det.

Sen hem slängde i mig lite fil och sen ryggläge med hundarna som värmefiltar i sängen. Sämre kan jag ha det och nu snöar det ordentligt, så i morgon blir det löpning vare sig jag vill eller inte.

Peace Love och Löparskor!

2 kommentarer:

  1. Smart att ha hundarna som alibi. Man kanske borde skaffa sig en voffs. Men betyder det att man i stället borde gå till gymmet? :)

    SvaraRadera
  2. Snorkkis vet faktiskt inte jag får Googla på det =)

    SvaraRadera