söndag 10 april 2011

Tjoho bärgningsbil


Ja allt var planerat i minsta detalj i helgen för att hinna med all träning som jag önskade. Resan till Örebro och våra goda vänner Helena och Anders, som idag bor i mitt barndomshem stod för dörren.

Bilen var packad till bristningsgränsen och vi var alltid sena som vanligt, att synka två vuxna och tre barn för att komma iväg en viss tid funkar inte hemma hos oss. en timme försenade kom vi iväg under stora klagorop från barnen på att allt var fel.

Fel leksaker med, fel kläder, fel godis i bilen, fel på att sol lyste i ögonen, fel på att efter 10 minuters resa så var vi inte framme och så vidare. Väl framme i Eskilstuna och 30 minuters avklarad bilfärd så börjar bilen hacka och stannar.

Där står vi mitt på vägen bilen knökfull men packning och ungar mellan golv och tak. Jaha det var den resan bara att vi tar oss hem igen då da........ neeeej blääääää uhhhhhhh hörs det från baksätet och så var hela klagokören igång igen. Krokodiltårar föll och darrande läppar och rödgråtna kinder.

Som tur var så kom bärgningsbilen och vi alla fick sitta i bilen på flaket på bärgningsbilen. Den som njöt allra mest var Erik 3 år. Väl framme hos bilverkstaden så fixades det med hyrbil för det ingick tydligen och fria mil =)

Glada ihågen gav vi oss iväg igen sjukt försenade och ingen träning för mig i sikte. Väl hemma på söndagen så kom nästa överraskning. Grannen kom över och sa att det läcker ut isolering från gårdshuset. Jaha bara att dra på sig snickarbrallorna och såga, hyvla, spika och måla hela eftermiddagen.

Så ingen träning idag heller, vi hade i alla fall tur med vädret och vem vet mina fötter kanske behövde lite extra vila denna helg.

Peace Love och Löparskor!

4 kommentarer:

 1. Åh så irritersamt!! Hoppas du får träna lite imorgon istället!

  SvaraRadera
 2. Suck! Just one of those days! Å ändå med en positiv glimt i inlägget! Du fick ju en heldag med familjen, helt klart! Hoppas allt går bra!

  SvaraRadera
 3. Carina, tack det blev styrketräning men i alla fall.

  Magnus, tack tur vi har försäkring kostnad mellan 16-50 000 kr då känns 5 000 kr i självrisk som en trisslott =)

  SvaraRadera
 4. Men oj så tufft för er. Kul att barnen gillade att åka bärgningsbil. Blir nästan som biltåg i Tyskland. Hoppas ni hade trevligt hos Anders och Helena och att allt var ok på H-torp.
  Själva har har vi grävt land och sått grönsaker för fulla muggar. Spännande och se vad som kommer upp. Gräset är grönt och har vi otur måste det snart klippas. Men vi åker ifrån det och tänker fira påsk med er om det fungerar. Farmor längtar. Stor puss och kram till er alla. M-

  SvaraRadera