måndag 25 april 2011

söndag måndag tisdag hela veckan


Den kraftiga pollensäsongen fortsätter i oförminskad styrka så det fick bli en extra vilodag idag. Sen har min vänstra fotled börjat ömma lite till och från vilket inte är något gott tecken. Har aldrig tidigare haft problem i just den regionen.

Jag har läst mig till att vid träning så utvecklas muskulaturen snabbare än ledband och senor. Detta bland annat för att blodflödet till dessa delar är lägre så de får mindre näring för tillväxt.

Tyvärr är det inte där som jag har ont utan ledytan mellan smalbenet och foten. Ingen smärta när jag palperar fotledens ledband eller när jag stresstestar stabiliteten i leden. Nu är ju fotleden inte helt okomplicerad, så det jag hoppas på är att jag misstar mig, och att det bara är lite öm i fotens muskler och senor.

Jag får fortsätta att vara veckovill och lägga in lite vila i min träning, det är ju ingen skillnad att träna på en tisdag eller lördag. Bara för att jag ar en träningsplan måste den ju inte följas till punkt och pricka bara för att.

I morgon står i alla fall mitt kära järnklot till förfogande för att smärta min muskler till tillväxt =)

Tills dess peace love och löparskor!

3 kommentarer:

 1. Hmm, trist med smärta. Hoppas verkligen det släpper! När det gäller järnkloten har jag fått enorm respekt för ditt tränande!!! Jag körde cirkelpass knappa timmen i lördags där en station var Kettlebell swing. Jag körde med 12 kg, 3x30 s med 10 s vila mellan. Herregud - hur klarar du 16 kg?!?!?! Du är ju grym :-)

  SvaraRadera
 2. Nej men fy vad trist!! Smärta i foten påverkar ju hela kroppen dessutom, varje gång man rör sig så blir man ju påmind. Hoppas det släpper snart!!

  SvaraRadera
 3. Magnus, tack det går enormt fort att komma upp på 16kg kroppen ska bara koppla på rätt motoriska enheter. Det lär den sig vid gång 5 ungefär så keep up the good work =D

  Petra, tack du har ju ditt onda i färskt minne och vet hur rastlös man blir =)

  SvaraRadera