onsdag 1 februari 2012

Pressrelease JSC REHABPressrelease Malmköping 2012-02-01

Du tränar ihjäl dig människa, Idrottsmassör etablerar sig i Malmköping!

Hur många satsningar på ett mer aktivt och friskare liv går i stöpet på grund av skador och den långsiktiga effekten uteblir. Är det något positivt för hälsan, svaret är entydigt nej.

Idrottsmassör Jesper Scheutz som bland annat hjälper rehabteamet kring Hammarby Fotboll, är övertygad om att så mycket som 70 % av alla satsningar på träning misslyckas. Detta på grund av småskador som lätt kunde åtgärdas innan den akuta skadan var ett faktum.

Kliniken inriktar sig på att hjälpa företag och privatpersoner med aktiv rehabilitering, massagebehandling och skadeförebyggande träning.

Företaget har varit verksamt sedan sommaren 2011 med företrädesvis kunder i regionen Katrineholm, Flen, Malmköping, Eskilstuna, Strängnäs och Stockholm.

Med etableringen i egna lokaler i Malmköping ger JSC REHAB möjlighet att tillgodose efterfrågan av tjänster inom friskvård som finns i regionen.

”Vår kropp är van att vara aktiv på ’rätt’ sätt. Stress inom yrkeslivet och träning på fel sätt bidrar idag till fler och fler sjukskrivningar, vilket naturligtvis påverkar ekonomin negativt för privatpersonen men även deras arbetsgivare. ”Detta är enkelt åtgärdat med rätt insatts i rätt tid säger Jesper Scheutz”

Med denna satsning ser vi fram mot att bidra att göra vår del av Södermanland än mer attraktivt som arbetsplats och att bo och leva i.

Vi önskar gamla och nya företags- och privatkunder välkomna till vår invigning av de nya lokalerna på Brunnsgatan 2 i Malmköping den 21 februari. Vi håller öppethus från klockan 11:00.


Välkomna

Jesper Scheutz

Dip. Idrottsmassör / Cert. Massageterapeut

___________________________________________


2 kommentarer: