måndag 6 februari 2012

FB och jag

Fejjan, Facebook, FB och jag har gjort ett uppehåll i vår relation. Den har blivit alldeles för ensidig i sitt förhållningssätt till mig. Jag ger massor av tid men får ingen tid tillbaka, det vill säga jag är fast.

Alla vanor är bra att bryta ibland för att få perspektiv på det som finns i ens sinnevärld, det kan faktisk finnas saker som jag missar. Ni får helt enkelt nöja er med att jag finns här så håll till goda =)

Träningen rullar på och halsontet var bara ett litet 'skrämskott' (finns det något sådant ord), i alla fall.... I söndags var det ett hårt pass på gymet, på natten hade jag utryckning, då stod jag på ett tak och vevade en kedja med lod upp och ner upp och ner. Som avslutning på det förlängda gympasset har jag idag slagit hål på en tegelvägg till rörmokaren, han kommer i morgon för att undersöka vad som gör att vi inte har vatten hemma.

Summa summarum kan jag säga att mina armar och rygg vill ta time out så i morgon blir det löpning med magövningar =)

I'am back......... peace love unt löparskor!


3 kommentarer:

  1. Jag lägger allt mindre tid på FB, inser att det mest är skräp som skrivs där. Då och då får jag ett ryck och skriver något men det ger ingen energi.

    SvaraRadera
  2. Bröt tidigt med FB. kan nog vara bra för många men jag blev bara stressad...

    SvaraRadera
  3. Skönt att jag inte har FB så att jag inte behöver bryta ;)

    SvaraRadera