lördag 28 maj 2011

I skuggan av de riktiga hjältarna

Plugg inför tentan nästa vecka hackar sig framåt och det där sista som inte vill in stretar mot som sjutton.

Då är det tur att Stockholm Maraton går av stapeln denna lördag, sorlet från TV och färgsprakande löpare som susar förbi rutan är perfekt bakgrund för funktionell träning. Djupa en bens böj varvas med tå hävning och situps med mera allt som gick att hitta på en böj och sträck väg gick av stapeln.

Jag har långsamt blivit starkare under våren, så enbens böj är inte lika vingliga som tidigare och jag är nere i 45 grader i knäled och fixar 15 gånger tre set. Ha i början ordnade jag 3 under mycket vinglande och någon knä över fot position fanns inte, jag fick vinkla ut kroppen rejält för att inte trilla.

Jag hadde lovat mig själv förra året att vara med som resurs och städa muggar på Stockholm Maraton bara för att få känna pulsen. Nu kom det en utbildning och tenta i vägen som jag inte kände till då =) Men jag är lika på nästa år och hejjar fram alla tappra löpare som tar sig de 42 kilometrarna.

Grymt bra jobbat alla som var med i år och ett stort Peace Love och Löparskor till er ni är mina hjältar!

2 kommentarer:

  1. Jag kan inte riktigt hålla med om rubriken. I mina ögon hör du definitivt till kategorin Hjältar! Stark, snabb och smal! Go, Jesper, go!

    SvaraRadera
  2. Hehe tack Magnus jag jobbar på det så snart så =)

    SvaraRadera