tisdag 25 januari 2011

Livet leker och wow vad tiden går fort


Jaha andra veckan in i utbildningen och tiden bara rusar iväg. Huvudet fullt av anatomi, grekiska och latinska namn på ben, muskler och kroppens övriga strukturer. Vet inte riktigt hur jag ska få ihop allt detta när jag tentar i mars, men Adde vår lärare är full av tillförsikt.

Tur är det för tiden och jag är inte riktigt överens just nu. Mitt dygn har bara 12 timmar till sitt förfogande vilket är klart kännbart. Jag hinner inte med det jag vill och vissa saker blir lidande som bloggen till exempel. Där i mot går träningen bra och bål, rygg och sätesmuskulaturen fick sig en duvning ikväll framför Tv:n med barnen och Bolibompa.

I morgon ska jag på något sätt få in ett löppass av modellen intervaller. Står och väger mellan 2 minuter gånger 10 eller 3 minuter gånger 8. Är det inte härliga lyxproblem för en löpare så säg.

Ta hand om er mina vänner och läsare hoppas er träning och vecka är lika guldvärd som min.

Peace Love och Löparskor!

3 kommentarer:

 1. Gud så härligt att du trivs!!! Hoppas verkligen du inte kör för hårt, men hittills verkar du ju mest njuta :-) Good for you! Jag röstar på 3x8-varianten...

  SvaraRadera
 2. Kul att du gillar utbildningen så mycket. Låter ju som om du har hamnat helt rätt!! Kul att träningen och kommit igång också efter ditt sjukdomsuppehåll.

  SvaraRadera
 3. 12 timmar?
  Jag trodde alla hade 24 timmar/dygn...
  Jag vet inte hur du gjorde men jag hade röstat på 10x2 min.

  SvaraRadera