lördag 29 januari 2011

Dåligt samvete och lite till

Hmm jag vet att jag inte ska ha dåligt samvete att min produktionsnivå avseende bloggen är avsevärt lägre nu än för några månader sen. Men det går inte att undvika tankarna går hit hela tiden men orken finns inte.

Nästan all kraft går åt till ben, muskler, vävnad, utskott, knölar, töjning och palpering. Min inlärningströskel är just nu inne i en total förvirring blanda ihop inte komma ihåg stadium. Vi har dock världens absolut bästa lärare så jag är inte orolig, tillsammans kommer jag att fixa till detta inför certifiering och slutproven.

Nu ska jag göra något som jag kan på mina fem fingrar. Dags att njuta av lite syre och en 60 minuters jogg på löpband dock då underlaget inte känns så lockande efter en hel dags dagsmeja.

Må gott så hörs vi snart igen, Peace Love och Löparskor!

4 kommentarer:

 1. Du grejar det säkert. En muskel jag tänker ofta på är lilla piriformis - eftersom den ofta gör sig påmind genom lite ont... Tips?

  SvaraRadera
 2. Hoppas passet gick bra! Och självklart kommer du att klara alla prov!

  SvaraRadera
 3. Allting har sin tid. Skriv när du får inspiration, det blir oftast roligast så. Hoppas träningen går bra för dig!!

  SvaraRadera
 4. Tack anneliten har filat lite på den och övriga sätesmuskler i veckan som var och blev klart mer rörlig och fick ett mjukare löpsteg =)

  Ingmarie, tack det gick superbra men tur jag rådfrågade dig först.Säger du det så tar jag med dina ord som energi och trygghet. Du brukar ha rätt!

  Carina tack för omtanken, det rullar på så sakteliga på väg tillbaka!

  SvaraRadera