måndag 16 april 2012

Gäckande plantarfasciit

När pollen kommer i luften så blir det lite extra tungt för mig, inte så mycket astma eller kli i ögonen utan mer tung i kroppen av medicinen. Jag inbillar mig att det är så det känns när jag blir gammal gubbe stel i leder och trött i kroppen. Tänkte dock det skulle få vänta lite just med det där med gubbe, faktiskt så långt i livet det bara går =)

Det som däremot bråkar lite är en tidig symptom på plantarfasciit som stökar lite, inget akut men men. kä Efter ett par veckor med stretch stretch stretch, tåhävninger, tens, knådning av fot över tröskeln men inget händer. Då fick jag ta till det tunga hemliga rehabvapnet 'stålgeten' som fick sig en vårstädning med nya framväxel, ny olja i framgaffeln, diverse justering och huuuj iväg. En härlig tur med rumpsmärta av sadeln med det går ju över med tiden. Så cykel som uppvärmning till styrketräningen kommer det bli två av tre gånger i veckan.

Sen kom nästa hemliga vapen på posten som jag helt glömt bort att jag beställt, tillsammans med nya löparstrumpor (gissa om det drar i löpartarmen då) simglasögon så fina. Kommer att f.o.m. nästa vecka lägga in ett (skrev först 3 pass helt galen kille) simpass i veckan och nej inget Iron man för mig bara stabilitetsträning och omväxling, inte ens om du tjatar Linda =D

Slit på därute jag tänker på er och hejjar utav bara tusan, peace Love och Löparskor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar