tisdag 6 september 2011

Ser ett mönster

Kommer ni ihåg det jag kommer ihåg från förra hösten. Det jag tänker på är en av de minsta händelserna som får stora konsekvenser och som stavas V I R U S.

I höst igen har jag drabbats av ett virus som inte riktigt vill ur kroppen vilket medför ont i halsen trångt i luftrören, snorigt och en väldig mormorshosta. Detta sätter käppar i mitt lilla träningshjul , förra hösten tog det 3 månader att bli av med i år.... ingen som vet.

Under tiden följer jag alla husmorskurer, läkares inrådan och alla tänkbara shamaner, healers och medicinmäns råd. Mitt mål 2012 ser allt mer avlägset ut redan nu så det är dags att sätta sig ner och planera om.

Jag kan i alla fall glädjas åt att kliniken går bra och jag trivs som fisken i vattnet. Titulerar mig nu 'Livsnjutare' i stora mått och det är inte illa, då får motionen ta vid när kroppen vill.

Peace Love och Löparskor!

4 kommentarer:

  1. Jisses och bajs så det kan vara, ibland är det ett skit med ens system, men det är bara att fortsätta att söka källan till det hela, det kommer en dag då du får ordning på det.

    SvaraRadera
  2. Låter som en härlig tillvara trots viruset!
    Krya på dig!

    SvaraRadera