fredag 23 mars 2012

Atjo ...jo tack det är bra,


Härligt med våren som dundrar in med våldsam kraft. Jag har botaniserat endel bland mina vitaminer och mineraler från Holistic och har hittat en superblandning att starta dagen med. Det har det förträffliga namnet PowerMeal. Massor med saker från naturen är det nyponskal,lecitin, nässelpulver, vetegroddar, chlorella, lakritsrot, kanel och torkade blåbär. Tro det eller ej jag blir pigg, mätt och glad av det =)

Jag struntar faktiskt i om det är inbillning eller inte så länge som jag känner mig pigg av det. Det skrivs så mycket om vad varför och hur vi ska äta och nya upptäckter görs varje dag vad som är bra kost eller inte. Vem minns inte 6-8 brödskivor om dagen, kanske inte alla men är du uppväxt med kostcirkeln på skolbespisningens vägg så finns det där långt inne =)

Träningen rullar på i full fart även om löpningen fått stryka lite på foten den gångna veckan. Nu väntar en veckas jour och pusslande med träningspass, barn hemma från dagis och atjo lövsprickning. Men vad gör det när jag har solen att titta på =)

Ta vara på er och träna med glädje, Peace Love och Löparskor!

torsdag 15 mars 2012

Allting går att sälja med mördande reklam......

Den gamla slogan ringde i mitt huvud när jag delade ut reklam i Malmköping. Gick det att sälja konserverad gröt under ransoneringstiden så ska det gå att sälja rehab tänkte jag. Jag vet vi äter mer konserverad gröt nu än någonsin, så jag hoppas på det samma med min slogan =)

Två timmar senare och en massa flyers utdelade så blev det välbehövlig lunch, tänk att cykla mellan brevlådor kan skapa motion. Beror kanske på hur man gör det och då jag inte har brevbärare i min CV så blev det ett skönt pass.

I övrigt har den gångna veckans träning rullat på, inte riktigt med samma flyt som tidigare men jag stretar på. Tänk om jag kunde få lite inspiration att träna mage också, jag och situps funkar inte nu så har ni något trix så vet ni var jag bor.

Hoppas ni gör det samma, Peace Love och Löparskor!

torsdag 8 mars 2012

Skönt när allting stämmer

Denna vecka har jag haft 4 riktigt trevliga pass där allting bara stämmer och jag känner mig stark och glad. Kilona har rasat den sista tiden och jag har tagit ett jättekliv nedåt i tabellen.

Till allt detta så flyter mitt egna företag på och fler och fler kunder hittar till mig och går glada och nöjda härifrån med ny tid i sin hand.

Just nu kan inte livet vara bättre, ja det skulle vara att våra två unga herrar som har feber men inget allvarligt.

Awesom, peace love oct löparskor, nu kör vi //J

lördag 3 mars 2012

fortfarande trött och Sjögren väntar


Fredagsmys och hela familjen slocknar i sina sängar klockan 21:00, ett kvitto på att veckan varit intensiv. Tyvärr var jag lika trött när jag vaknade klockan 08:00 vilket inte barnen var, två agentkillar sprang runt i vardagsrummet på högsta volym. Hundarna hade kissat inne och 'någon' hade slarvat med att skära lök på skärbrädan för bröd. Ja ni ser ju vilken start på en lördag tur jag är vältränad för annars .......

Träningen har gått bra och har 'missat' ett planerat löp pass men så var det där med löpglädje och löpstress. Fyra pass i gymet och två löp pass på en vecka får faktiskt räcka eller hur. Tänker inte ens fundera på att ta igen det utan satsar mer på att njuta av solen idag.

Tänker inte missa andra chansen ikväll då jag lovat dottern att rösta på Sjögrens rocken roll, jag som trodde att det bara var morsan som röstade på honom. Det är viktigt att vara uppdaterad i ungdomsvärlden 'da' som pappa.

Kör hårt mina vänner, peace love och löparskor!